PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La signatura de Luka Bogdanovic es fa esperar

Club i jugador tenen un acord, però el pivot serbi encara no ha enviat el contracte amb la seva firma

Per JOAN JOSEP BLASCO

Bogdanovic, defensat per dos jugadors de l’Estudiantes.
Bogdanovic, defensat per dos jugadors de l’Estudiantes. | Tony Lara
És qüestió d’hores, però s’està allargant el tema. El BC MoraBanc Andorra i Luka Bogdanovic estan d’acord en les condicions de renovació del jugador serbi, però aquest encara no ha fet arribat el contracte al club amb la seva signatura estampada sobre el paper.
 
Avui mateix, si no es produeix cap incidència significativa, es confirmarà que el balcànic segueix sent jugador del MoraBanc. La seva continuïtat significarà amb tota probabilitat la marxa de Shaun Green. L’interrogant que es manté és el futur de Nathan Jawai. Ahir finalitzava el termini per acceptar l’oferta del club per a la seva continuïtat. L’australià està estudiant alternatives, totes a fora de la Lliga Endesa. El club té els seus drets ACB, pel que el jugador pot fitxar per un equip de fora d’aquesta lliga sense que el MoraBanc rebi res a canvi. Si es decidís per un club ACB, l’entitat del Principat rebria una compensació.
 
Blanch fitxa pel Palència

Només un dia després que el MoraBanc confirmés la baixa de Marc Blanch, el Quesos Cerrato Palencia va anunciar la incorporació de l’aler badaloní. D’aquesta manera tornarà a jugar a la LEB Or, on ha mostrat el seu millor rendiment, ja que en la Lliga Endesa li han faltat oportunitats, tant en una primera etapa a l’Estudiantes com el curs passat al Principat. Dimarts, Blanch ja indicava l’interés d’alguns clubs per incorporar-lo i que el seu futur era a la LEB Or. Volia formar part d’un projecte ambiciós i en el del Palència l’ha trobat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT