PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Trial 2 dies d’Arinsal reunirà mig miler de motos

Són 200 els corredors inscrits a la prova massanenca i 300 els seguidors

Per JOAN JOSEP BLASCO

Pilot en una edició anterior superant una zona de riu.
Pilot en una edició anterior superant una zona de riu. | Tony Lara
Aquest cap de setmana es porta a terme la catorzena edició del Trial 2 dies d’Arinsal, que comptarà amb la participació de dos centenars de corredors, una xifra similar a la d’anys anteriors. També estan inscrits tres cents seguidors, el que comporta que hi hagi mig miler de motocicletes a la localitat massanenca.
 
La prova, organitzada pel Moto Club Arinsal, compta amb vint zones que es disputaran cada dia de competició. Respecte a edicions passades s’han realitzat algunes variacions «per fer més atractiu el traçat», assenyala Francesc Pascuet, un dels components de l’equip tècnic de l’esdeveniment. Els nivells de dificultat, de major a menor, són negre, vermell, blau i groc. Les categories participants juvenil, cadet, júnior, sènior, veterà A i B. Entre els inscrits destaquen pilots com Jordi Pascuet, Marcel Justribó, Oriol Pi i James Duxbury. Països com Espanya, França, Gran Bretanya i Veneçuela, a més d’Andorra, hi estaran representants. Les verificacions administratives es duran a terme demà i les motos fins al començament de la compeiticó quedaran dins del parc tancat, situat a l’estació de Pal de Vallnord. Tots els participants necessiten tenir en vigor la llicència federativa nacional.
 
Aquesta prova és puntuable pel Trofeu Montesa, que compta amb un calendari de quatre cites. A més de l’andorrana la conformen el 3 Dies de Trial de Santigosa, els 2 dies Vall de Lord i els 2 dies de Cabrianes. A Arinsal també es realitzen activitats paral·leles a la competició, com el trial show, amb Jordi Pascuet i Marcel Justribó com a protagonistes. Les marques també aprofiten esdeveniments d’aquest tipus per acostar-se a pilots i aficionats i presentar les darreres novetats en els models de les motos.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT