PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Portar l’alt rendiment fins el Pas de la Casa

El Club Taurons treballa per realitzar una estada o un campus amb jugadors d’elit aprofitant l’alçada de la instal·lació

Per JOAN JOSEP BLASCO

Cerro, Torres, Pajuelo i García, durant la roda de premsa.
Cerro, Torres, Pajuelo i García, durant la roda de premsa. | ANA
Les característiques del país fan que per instal·lacions, temperatura, tranquil·litat i proximitat entre els hotels i on s’entrena, que cada estiu s’ompli d’estades i campus en tot tipus d’esports. El Club Waterpolo Taurons Encamp-Pas de la Casa estudia la possibilitat de prendre el relleu.
 
L’entitat està treballant per a l’any vinent organitzar una estada o un campus amb jugadors d’elit a la piscina del Pas de la Casa per les condicions especials que presenta. «És una de les piscines que està a més d’alçada d’Europa i aquest seria un punt molt important per a esportistes d’alt rendiment», indica Xavier Cerro, president del Taurons, ressaltant que «el nostre país és molt atractiu pels esportistes d’elit, entre d’altres coses per l’alçada. És molt important per fer pretemporades». També existeix la possibilitat que equips professionals s’hi acostin.

Aquesta declaració d’intencions la va fer en la roda de premsa del balanç del WP Camp, que diumenge finalitza a Encamp. En la tercera edició ha reunit al voltant de 150 joves tant d’Espanya com d’Andorra, en el campus que es va realitzar per Setmana Santa com el que està a punt de concloure. Cada any les xifres de participació han anat en augment, passant dels 25 inicials al número actual. En aquesta ocasió els joves han pogut gaudir amb la presència de jugadors professionals, com els internacionals espanyols Iñaki Aguilar i Xavier García. Aquest últim destaca el que signifiquen esdeveniments com aquest, on pot «veure la il·lusió dels nens, com s’ho estan passat és algo impagable. S’agraeix que hi hagi campus de waterpolo».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT