PUBLICITAT

Continua la festa a la capital amb la clausura d’‘Scalada’

La festa major d'Andorra la Vella comença amb el pregó de Pere Canturri

Després de la inauguració de la festa major d’Andorra la Vella ahir amb la lectura del pregó per part de l’exministre Pere Canturri i de l’actuació del grup de pop-rock català ‘Obeses’ i del grup de versions ‘Punkers Love The 80’s’, la celebració continua avui marcada per la darrera actuació del Cirque du Soleil enguany, Scalada Storia
.
La festa es reprendrà aquesta jornada de dissabte amb la consecució de diverses activitats de marcat caràcter tradicional. A més d’artesania, gastronomia i de les animacions que duran tot el dia tindran lloc  al centre històric –on s’ubica el Mercat de Festa Major–, aquest migdia i de novament a les sis de la tarda, a la plaça del poble, residents i turistes podran gaudir d’una ballada de sardanes que correrà a càrrec de la cobla Vents de Riera. I, de nou, els gegants surten de al carrer per reprendre la seva habitual cercavila de festa major, que s’iniciarà a la plaça de la rotonda fins arribar a la plaça Guillemó a les 18.30 hores, després del ball que realitzaran amb els gegants de Sant Pol de Mar a la una de la tarda.

Més tard, els Castellers d’Andorra exhibiran les seves torres en companyia dels Castellers de Solsona, a partir de les 17 hores a la plaça de la Rotonda.
Després d’aquestes i altres activitats, la nit clourà amb el darrer espectacle d’Scalada Storia però també amb la intervenció de la companyia ‘Inexistent’ i la música amb què es podrà gaudir a partir de les 23.30 hores a la plaça del Poble amb una orquestra i, més tard, amb diversos concerts a l’envelat de l’aparcament  del Trillà. La festa es reprendrà demà diumenge i continuarà fins dilluns.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT