PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció s’enfrontarà a Turquia, la República Txeca i Noruega

Àlex Martínez i Àlex Roca debutaran amb el combinat nacional a Hongria

Per JOAN JOSEP BLASCO

Miquel Blàzquez, en un partit de la selecció contra Ucraïna.
Miquel Blàzquez, en un partit de la selecció contra Ucraïna. | Beach soccer
Andorra es troba enquadrada en el grup 2 de la Divisió B de la Lliga Europea. Jugarà a la localitat hongaresa de Siófok del 7 al 9 d’agost. Tindrà com a rivals a Turquia, la República Txeca i Noruega. L’objectiu del combinat serà guanyar algun dels partits.
 
El seleccionador, Oriol Anglora, va confeccionar una convocatòria de 10 jugadors. La conformen Hugo do Paço, Èric Flinch, Miquel Blàzquez, Ildefons Lima, Josep Manel Ayala, Víctor Rodríguez, Quim Salvat, Joel Martínez, Àlex Martínez i Àlex Roca. Aquests dos últims jugadors debutaran com a internacionals. A finals del mes de juny van començar els entrenaments, amb tres sessions per setmana al camp de sorra de la Comella, que no compta amb les mides oficials per a les competicions de futbol platja, ni amb una sorra i una superfície com les que es trobaran a Hongria. «És un handicap important que tenim», assegura Anglora.
 
Pel que fa als rivals, la República Txeca és «un equip molt fort. A nivell de joc està més o menys com nosaltres, però físicament hi ha molta diferència». Turquia en aquesta disciplina «tot just acaben de començar, però sempre són molt competitius», i amb el que veu més opcions el tècnic és amb Noruega: «És el partit més factible per poder sumar una victòria. És l’únic rival al que hem guanyat alguna vegada, però com qualsevol altre serà de la màxima dificultat, perquè nosaltres ens trobem amb molts elements en contra, com que no tinguem una lliga».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT