PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Raiffeisen.ad critica que es voti abans de la proposta

La reunió de la cooperativa amb els treballadors està prevista per demà

Per R. M. S.

Homs i Nomen, el dia que van presentar l'alternativa raiffeisen.ad.
Homs i Nomen, el dia que van presentar l'alternativa raiffeisen.ad. | TONY LARA
La votació del conveni acordat entre els representants dels treballadors de Banca Privada d’Andorra i l’AREB encara porta cua. Avui es tanca la votació definitiva per part dels treballadors, però aquesta decisió ha molestat els impulsors de la cooperativa raiffeisen.ad, que consideren que «com a mínim» se’ls hauria d’escoltar abans, per tal de poder exposar la seva aportació a les possibles solucions, així com si hi ha d’altres que puguin aportar bones idees al procés.
 
Raiffeisen.ad tenia previst per a demà dijous a les 18.30h exposar la seva alternativa d’entitat al gruix dels treballadors en una cita que s’havia convocat a un hotel de la capital.
 
«Creiem que com a mínim s’haurien d’escoltar les alternatives que es puguin presentar», manifestava ahir Eusebi Nomen, un dels impulsors de la cooperativa. Segons Nomen, un dels objectius de l’AREB ha de ser, «perquè així ho diu la llei», «evitar la destrucció de valor», i considera que la seva proposta de banc cooperatiu «és la millor per mantenir el valor i els llocs de treball». Nomen lamenta, per això, que si no estan assegurats els llocs de treball en el transcurs del banc pont Vall Banc fins a una altra entitat, tal com va publicar aquest rotatiu en la seva edició d’ahir, els treballadors «haurien de poder tenir a l’abast totes les possibilitats» per poder decidir si votar sí o no a un conveni que, segons Nomen, no els convé. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT