PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rival físic per començar la ronda preliminar de la UEFA Futsal Cup

L’FC Encamp juga aquest vespre als Serradells el primer partit, contra el Gentofte de Dinamarca

Per JOAN JOSEP BLASCO

Marçal Raventós, en un enfrontament anterior de la UEFA Futsal Cup.
Marçal Raventós, en un enfrontament anterior de la UEFA Futsal Cup. | TONY LARA
Un any mes l’FC Encamp afronta la ronda preliminar de la fase de classificació de la UEFA Futsal Cup. Com a rival destaca el campió italià, l’ASD Pescara. També es troba enquadrat amb el JB Gentofte Futsal (Dinamarca) i el Luxol St Adrews Futsal (Malta). Comptarà amb l’avantatge de poder jugar a casa, ja que tots els partits es disputen als Serradells. Els andorrans juguen cada dia a les 20.30 hores.
 
 De sortida avui el primer rival és el Gentofte, un equip que «té una gran fortalesa física i defensiva. És un conjunt rocós i tàcticament disciplinat, amb un parell de jugadors molt habilidosos», indica Luís Marimón, tècnic dels encampadans, que espera que el matx «d’inici serà igualat i dur, molt exigent. Al ser el primer matx espero que l’equip estigui dins el partit en tot moment». El resultat i la manera què s’hagi produït el debut serà important, «perquè aquesta primera jornada marcarà a tots els camí de la competició».
 
Marimón destaca la competitivitat que presenten els tres contricants, ja que «estan acostumats a entrenar cada dia. I alguns matí i tarda. Estan a un altre ritme que nosaltres». Tot i així no descarten res de sortida: «Hem de saber on i qui som. Anem amb la idea de competir. Hem fet la millor preparació que podíem fer i no volem renunciar a res. Som ambiciosos i tenim ganes de fer bé les coses».
PUBLICITAT
PUBLICITAT