PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ferran Teixidó vol sumar més punts a la Copa del Món

L’andorrà viatja a Estats Units per córrer en la segona ‘Continental’ de l’any

Per EL PERIÒDIC

Ferran Teixidó, en una cursa durant aquest estiu.
Ferran Teixidó, en una cursa durant aquest estiu. | EL PERIÒDIC
Ferran Teixidó té ganes de completar una bona temporada en les Skyrunner World Series. L’andorrà ha viatjat als Estats Units per competir en la prova de Skyrunning Continental de Flagstaff, a Arizona, aquest dissabte. 
 
La classificació final es decideix a partir dels tres millors resultats en les Skyrunning World Series i només una de les Continental. Teixidó ja va ser a la de Chamonix el mes de juny, en la qual va assolir una 12a posició, però el seu objectiu és millorar el resultat per sumar més punts. Actualment, el corredor del Principat és a la tercera plaça de la classificació general a falta de la cursa de dissabte i una altra de World Series, que es farà a Itàlia el 15 d’octubre, per la qual cosa el viatge als Estats Units servirà per intentar assegurar el podi final o, fins i tot, buscar la segona posició de la general. 
 
Per començar la setmana que ve com a segon classificat hauria de ser quart aquest dissabte, i estaria empatat, en cas que aquest no hi participi, amb l’actual segon classificat, l’eslovè Nesc Kuhar. Sembla un resultat complicat, però Teixidó ja va obtenir una tercera plaça en l’última prova de les World Series, realitzada a Lone Peak, també als Estats Units, fa un mes, la qual cosa demostra que té possibilitats d’assolir un bon resultat pel seu bon estat de forma actual. Més lluny li queda el primer classificat, el suís Remi Bonnet, que actualment és a 54 punts de l’andorrà, però Teixidó encara té més marge de diferència respecte a la quarta posició, ocupada pel francès François Gonon, guanyador de les dues primeres proves, però que no ha tornat a disputar-ne cap altre. 
 
Amb la seva participació a Flagstaff, el corredor del Principat els hi posarà el podi més difícil als seus rivals per sota, sobretot si millora la 12a plaça de Chamonix, en la qual va sumar 54 punts. Si Teixidó finalitza entre els tres primers, el podi quedarà assegurat matemàticament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT