PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Guipúscoa, últim test de la pretemporada per al MoraBanc

«Hem de donar la sensació de que tenim els conceptes més assimilats», afirma Peñarroya

Per Iván Moure

Peñarroya, al parquet del Poliesportiu durant una entrevista amb EL PERIÒDIC, la setmana passada.
Peñarroya, al parquet del Poliesportiu durant una entrevista amb EL PERIÒDIC, la setmana passada. | TONY LARA
Manresa, Barça, Múrcia, Baskònia, Penya, de nou Barça i per acabar la bateria partits de la pretemporada –els dos últims corresponents a la Regal Lliga Catalana ACB–, demà toca el Retabet.es Guipúscoa, a les 12.00 hores a Tàrrega. 
 
Serà l’últim test abans de l’11 d’octubre, que hi haurà el debut contra el Dominion Bilbao Basquet al Poliesportiu i Joan Peñarroya té clar que vol del seu equip: «El resultat és igual. M’importa que l’equip estigui ben fet. Hem de donar la sensació de que tenen els conceptes ben assimilats i donar bona imatge».
 
L’entrenador del conjunt tricolor té als deu integrants del vestidor a disposició, «amb bona salut», va aplaudir. Fa ja gairebé mes i mig que va començar la pretemporada per al MoraBanc i després de les pallisses físiques a la que es van sotmetre els jugadors, en els darrers dies s’està donant prioritat a altres aspectes: «Hem baixat el ritme en la preparació física i hem augmentat la tàctica. Queden detalls per ajustar però hem d’anar guanyant en bateria i recursos», va assegurar Peñarroya.
 
«LES DERROTES DONEN INFORMACIÓ» 

Malgrat la gran imatge oferida a la Lliga Catalana, amb una victòria clara davant la Penya i una derrota ajustada contra el Barça després de 37 minuts per davant en el marcador, el tècnic egarenc s’ha quedat amb el fluix últim quart contra els blaugrana en el qual el MoraBanc va desaprofitar un avantatge de 13 punts: «Vam deixar de fer coses que estàvem fent bé però derrotes com aquesta sempre donen informació de com no hem de jugar.L’equip estava a un gran ritme que no va saber mantenir fins el final», va excusar.
Ara, el que preocupa és deixar bones sensacions contra un Guipúscoa que segons Peñarroya: Manté un bloc compacte amb Grimau i Doblas, als quals s’han d’afegir Llompart, Urtasun i algun fitxatge americà de nivell».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT