PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana i Ordino reprenen les reunions de lectura mensuals

El dia de trobada es canvia del dimarts al primer dimecres

Per Marisa da Costa

Biblioteca de la Massana.
Biblioteca de la Massana. | Tony Lara
Ordino i la Massana engeguen un curs més el seu club de lectura compartit i unificat sota el nom Club de Lectura de les Valls del Norid. L’activitat però, presenta enguany una modificació: la trobada es realitzarà el primer dimecres de cada mes i tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre, en comptes de fer-ho el dimarts com havia estat habitual fins ara.
 
Aquesta reunió per a amants de la literatura, oberta a tots els interessats i que s’estrenarà la setmana entrant, proposa debatre al voltant de més d’una seixantena d’obres. Entre els títols es troben des de les desventures amoroses d’Emma Bovary i la ‘Colometa’, creades pel francès Gustave Flaubert i la catalana Mercè Rodoreda a Madame Bovary i La Plaça del diamant, respectivament, fins als religiosos que Umberto Eco feia protagonistes de El nom de la Rosa. Com no podia ser d’una altra manera, el Club de Lectura de les Valls del Nord inclou entre els escriptors de reconegut prestigi sobre els que proposa debatre, noms propis del país: Iñaki Rubio amb L’altre costat del Mirall, David Gálvez amb Res no és real o Flaixos de llum blanca, de Pilar Burgués, són alguns dels components de la llista.
 
Les obres que obtinguin una majoria de vots seran les seleccionades per a ésser llegides durant aquestes reunions. Els interessats poden triar cadascun vuit títols de la llista. A més, però, també poden enviar, a través del correu electrònic, les seves pròpies proposicions; els organitzadors estan oberts a noves recomanacions. 
 
Aquestes trobades s’aniran alternant entre les biblioteques d’Ordino i de la Massana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT