PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra Kids’ premiarà demà el millor curt del 2015

L’illa acull l’acte de cloenda de la segona edició del festival

Per El Periòdic

cARTELL DEL FESTIVAL
cARTELL DEL FESTIVAL | El Periòdic
L’Andorra Kids’ Film Festival tanca demà una segona edició, celebrada des del passat dilluns al Centre Comercial Illa Carlemany. En el mateix indret tindrà lloc l’acte de cloenda, a un quart de set de la tarda, acte en què s’entregaran els premis al Millor Curt 2015 i al Millor Curt de Medi Ambient. Un berenar posterior posarà el punt final a una setmana cinèfila pensada especialment per als infants. 
 
Dues pel·lícules mereixedores de diversos Òscars es projectaran al llarg d’aquest cap de setmana. Avui mateix, a les quatre de la tarda, als Cinemes de l’illa es podrà veure El Rey León. A la mateixa hora de diumenge, serà E.T. qui s’exibirà per a les famílies que vulguin apropar-se a gaudir del film en la gran pantalla.
En el transcurs d’aquesta setmana que s’esgota, el Festival va oferir activitats com les projeccions dels curtmetratges per a edats compreses entre els 2 i els 12 anys més premiats durant aquest 2015, però també va incloure una sessió especial amb l’equip d’Una mà de Contes del Club Síper 3. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT