PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

50 equips participen a la ‘Gimkna’t a 7 bandes’

‘Las indecisas’ i ‘Sotos MB’ guanyen la gimcana

Per EL PERIÒDIC

Un dels equips participants a la prova de dissabte.
Un dels equips participants a la prova de dissabte. | ANA
Els equips ‘Las indecisas’ –en la categoria I– i ‘Sotos MB’ –en la categoria II– han estat els guanyadors de l’edició 2015 de la ‘Gimkna’t a 7 bandes’, l’activitat lúdica i esportiva per als joves d’entre 12 i 20 anys que s’ha desenvolupat aquest dissabte per tot el país, amb la coordinació dels departaments de Joventut dels set comuns i el Govern d’Andorra. 204 inscrits hi van participar repartits en 51 equips en la prova amb sortida i arribada al Parc Central d’Andorra la Vella. Els participants es van enfrontar a proves relacionades amb la sostenibilitat a diferents punts del país i es van moure entre punt i punt mitjançant els autobusos públics.

El conseller de Joventut, Esports i Noves Tecnologies, Marc Pons, va celebrar l’èxit de la jornada, i en va destacar la companyonia i preparació que van demostrar els joves per superar les proves segons informa l’ANA.

Amb 51 equips participants –finalment un equip inscrit no s’hi va presentar–, el conseller del Comú d’Andorra la Vella, Marc Pons, considerava que «s’han assolit els objectius», tot celebrant que finalment el temps va acompanyar i tot va funcionar amb normalitat.

En aquesta cinquena edició, els 204 joves participants d’entre 12 i 20 anys es van afrontar a un total de vuit proves, una per parròquia, més l’organitzada pel Govern, amb l’objectiu de treballar  en equip per ser els primers a superar-les totes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT