PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC rep un dur correctiu

Es veu completament superat en un partit on no li surt absolutament res de cara

Per JOAN JOSEP BLASCO

Els andorrans van superar en el primer matx al Lezadoise.
Els andorrans van superar en el primer matx al Lezadoise. | Emilio Prenas
Hi ha dies que les coses no surten com un espera. Que tot el que s’ha treballat durant la setmana no es veu reflectit al camp. Aquesta circumstància li va succeir al VPC al camp del Mazères. Va perdre de forma estrepitosa, sense tenir arguments per frenar al contrari, que a la mitja part ja tenia molt ben encarat l’enfrontament i que en la segona va saber assegurar-se la victòria ampliant el marcador de forma exponencial.
 
De seguida es va comprovar que eren els francesos qui estaven millor assentats sobre el terreny de joc. «És un equip amb cara i ulls. Saben al que juguen i estan molt ordenants tant en atac com en defensa» , indicava l’entrenador del VPC, Manuel Romo, sobre el conjunt de Migdia-Pirineus. I és que el Mazères serà un dels rivals a batre en el futur si es vol assolir l’ascens a Honor. Ahir va demostrar el nivell que es necessita per aconseguir la fita. Si no s’està bé, la derrota pot ser dolorosa, com li va passar a l’equip del Principat. En només dues jornades queda demostrat que el llistó està alt per aquells que vulguin ser en la part alta de la classificació.
 
Els gals van aconseguir materialitzar quatre assaigs, dos d’ells transformats, i quatre penalitats. Van dominar en totes les línies i a la mitja part ja dominaven per 19-0. En la represa van continuar sent amos i senyors del partit van seguir ampliant les diferències. Fins a poc del final els andorrans no van estrenar el marcador. Va ser amb una marca materialitzada per Agustin Gonzales. La transformació era més que factible, però Marc Abelló la va fallar. En el xut a pals el VPC no va estar encertat, perquè anteriorment en un cop de càstig Josep Maria Simón havia enviat l’oval al pal.
 
El mal regust en la delegació andorrana era evident després del matx. «És decepcionant. No ha funcionat res del que hem treballat», assegurava Romo, admetent que van ser superats en tot moment: «Ha estat un dia nefast. No hem funcionat en cap línia de joc». No només no van estar encertats a nivell de joc, en les accions ofensives i defensives, sinó també en les accions de xutar a pals. «Tot el que podia sortir malament ha sortit malament», exposava resignat el tècnic.
 
El pròxim partit del VPC serà de nou a l’Estadi Nacional. S’enfrontarà al Lavelanetien, el cuer del grup. No ha començat gens bé la temporada, amb derrotes contra el Toulouse Electrogaz Club (23-6) i el Cazerienne (16-17).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT