PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cop d’efecte de l'FC Andorra

Aconsegueix en un camp exigent la primera victòria de la temporada

Per JOAN JOSEP BLASCO

Cisteró realitza una passada en zona defensiva al camp del Manresa.
Cisteró realitza una passada en zona defensiva al camp del Manresa. | Eudald Redó / Regio7
Es treu un pes de sobre. L’FC Andorra, en la cinquena jornada, obté la primera victòria de la temporada. I ho fa per la porta gran, a domicili i davant d’un dels equips que es preveu que estaran en la lluita per l’ascens a Tercera Divisió. L’equip està jugant millor a fora que no pas quan ho fa a l’Estadi Nacional.
 
Partit molt seriós dels tricolors. Al minut 9 van aconseguir posar-se per davant. Riera realitzava una assistència entre els centrals cap Arturo i el davanter de Solsona va saber definir amb excel·lència. Els del Bages van tractar de sobreposar-se a aquest cop inicial que no esperaven. Van prendre les regnes del matx i en alguns moments van fer patir als andorrans, que van poder mantenir l’avantatge fins al descans. El canvi de Sebas per Miguel permetria guanyar en possessió en la zona d’atac, juntament amb Riera i Ludo.  Només iniciar-se el segon temps Riera va mostrar un altre dels seus recursos d’excel·lència per marcar el segon. Ell mateix iniciava la jugada, realitzava una passada, que li tornaven, deixava clavat al central i amb el porter feia el mateix per materialitzar el segon. Al minut 54 es produia el debut de Marcus, que substituïa Arturo. El brasiler va donar consistència en matèria ofensiva. El Manresa estava tocat, però va tenir ocasions per perforar la porteria andorrana. Però quan la pilota anava entre els tres pals es van trobar amb un sempre encertat Pol. Els tricolors, amb el matx controlat, van tractar de sorprendre al contraatac.
 
L’entrenador, Justo Ruiz, destacava que aquesta victòria s’havia produït davant un «molt bon equip, amb molta qualitat i jugadors de nivell», el que li dóna encara més rellevància al triomf, el primer que sumen aquest curs. La feina va tenir premi. «El que havíem entrenat durant la setmana ha funcionat». I fins i tot per primera vegada van ser capaços de no encaixar cap gol. Davant un rival complicat «ens hem demostrat a nosaltres mateixos que sabem competir» i aquesta pot ser una base per seguir en línia ascendent després dels resultats obtinguts en les quatre primeres jornades: «La millor manera de dissipar els dubtes generats és un partit així».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT