PUBLICITAT

Còrsega

Carchat suma dos punts més a Còrsega

L’andorrà repeteix el novè lloc en WRC2 d’Alemanya i guanya en Producció

Per El Periòdic

El Mitsubishi Lancer EVO X de Carchat i el seu copilot Leite, aquest cap de setmana al Ral·li de Còrsega.
El Mitsubishi Lancer EVO X de Carchat i el seu copilot Leite, aquest cap de setmana al Ral·li de Còrsega. | Jordi Rierola
Joan Carchat (Mitsubishi Lancer EVO 10) va mantenir en la línia de fa dues setmanes a Alemanya i de nou va entrar en el top-10 de la categoria WRC2 al ral·li de Còrsega, l’onzena cita del Mundial de ral·lis que va finalitzar ahir després de tres dies de competició.
 
El pilot andorrà d’ACSM, acompanyat com sempre pel seu copilot Claudi Leite, va sumar dos punts –porta quatre en total, en cinc carreres disputades– més gràcies a la novena posició. A més, es va adjudicar novament el triomf en la categoria de producció, la qual està més emocionant que mai. El líder passa a ser el màxim rival d’ahir de Carchat, amb 110 punts, en detriment del seu compatriota Gianluca Linari, amb 104; l’andorrà avança una posició i ja és tercer amb 90 punts i quart, el francès Foulon amb 88.
 
DOS DIES PER REFER-SE

Carchat es va poder refer als dos darrers dies després d’una jornada inaugural complicada, en la qual va haver-hi tempesta i va punxar, perdent així un temps que el va fer anar a remolc, sobretot en producció. Rendina es va posar líder en aquesta categoria i després de la jornada de dissabte l’italià encara es mantenia al capdavant, tot i que amb un marge més estret. Només 7 segons. L’andorrà havia estat 9è en els dos trams que es van poder disputar i ahir, per acabar, va ser 11è, 9è i 10è en les especials per acabar amb una meritòria 9a plaça, a més de capgirar la situació en promoció i adjudicar-se la victòria i els 25 punts corresponents. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT