PUBLICITAT

ORDINO

Escriptura creativa i còmic als nous tallers de la Capsa

Martín Blanco dirigeix el centre on impartirà dibuix i pintura

Per EL PERIÒDIC

Aranda, Planellas, Blanco i les conselleres Pozo i Riba, ahir
Aranda, Planellas, Blanco i les conselleres Pozo i Riba, ahir | ANA
La Capsa, l’espai de creació de les Valls del Nord –que agrupa les escoles d’art d’Ordino i de la Massana– ofereix aquest curs una quinzena de tallers entre els quals destaquen algunes novetats: el d’escriptura creativa, tant per a infants com per a adults, impartit per la lectora professional Elena Aranda; el de pintura amb seda, amb Anna Mangot, o el d’il·lustració, a càrrec del dibuixant Jordi Planellas, que se centrarà en el còmic. Durant aquest curs, dels tallers de plàstica i de dibuix se n’encarrega l’il·lustrador Martín Blanco que, a més, dirigirà la Capsa en substitució de Rosa Mujal.
Entre l’oferta d’activitats es mantenen tallers amb públic molt fidelitzat, com el de ganxet, el de patchwork i el de fotografia, segons van detallar ahir la consellera de Cultura, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat de la Massana, Jael Pozo, i la consellera d’Educació, Cultura i Joventut d’Ordino, Gemma Riba. Pozo va afirmar que la Capsa vol mantenir la fórmula d’èxit dels seus primers tres anys de vida, en què se cerca, sobretot, «adaptar els horaris i tallers als nostres usuaris», informa l’ANA. 
La intenció de la Capsa és anar oferint «diferents disciplines artístiques de durada breu» perquè els usuaris puguin provar-ne diverses durant tot l’any», va afegir Pozo. A més, la Capsa manté «la mateixa dinàmica que el professorat també sigui artista», va puntualitzar Riba. 
Les inscripcions per a l’espai de creació de les Valls del Nord ja estan obertes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT