PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una jornada de compres sota el Londres dels 60

S’augura bona afluència tenint present el 95% d’ocupació hotelera

Per ESTEFANIA GRACIA

Presentació de la cinquena edició del Vivand sota el lema ‘London Go’.
Presentació de la cinquena edició del Vivand sota el lema ‘London Go’. | TONY LARA
El proper 10 d’octubre arriba una nova edició de Vivand amb ‘London Go’. On des de les 10 fins a les 22 hores els comerços de l’avinguda Carlemany – des del carrer de la Unió fins a la part alta, a la plaça Santa Anna– i els carrers adjacents oferiran accions de dinamització que traslladaran als vianants al Londres dels anys 60, així ho va anunciar ahir la consellera de Cultura i Circulació del Comú d’Escaldes-Engordany, Núria Barquín, durant la presentació de l’esdeveniment. Qui també va remarcar que per aquesta jornada s’espera «repetir l’èxit de les edicions anteriors, on es va notar una bona participació».
 
Fent referència a les previsions d’arribada de turistes a conseqüència del pont de la Hispanitat, la consellera va recalcar que «les dades d’ocupació hotelera que tenim a la parròquia són del 95% i això demostra que serà un cap de setmana amb molts visitants». D’altra banda, Barquín va voler destacar que aquesta cinquena edició del Vivand ha estat organitzada pel Comú de la parròquia i amb la col·laboració dels agents econòmics de l’avinguda i de la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria d’Andorra.
 
Les accions dels comerciants i del Comú començaran a partir de les 10 del matí. D’aquesta manera, des de la parròquia s’han organitzat diverses activitats amb l’objectiu d’assegurar la circulació dels visitants per tota l’avinguda i perquè tothom tingui una bona experiència de compra al país. A més, per una compra de 30 euros als establiments adherits a la promoció els participants entraran en el sorteig d’una de les tres vitrines plenes de regals, valorades en més de 2.000 euros cadascuna. Tot i que el premi s’entregarà presencialment, per tant, els participants hauran d’estar present a les 22:15 hores a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany.
 
«Vesteix-te amb estil ‘Quadrophenia’ i fes-te una foto als photocalls de Mini i Vespa», el Comú crida així a la ciutadania perquè surti al carrer, gaudeixin i comparteixi l’experiència al Vivand. 
 
Entre els comerços participants, es troba Dilmha, que proposa una pausa en un autèntic saló de té «British garden», Caldea, que convida a provar sort des del mateix Big Ben amb milers de regals, Mini Lifestyle, que exposa sis models de Mini ambientats en la plena època dels 60 i porta als ‘The other Beatle’s’ en un concert en directe, o el ‘London Bridge’, un saló de perruqueria vintage que permet reprendre looks d’allò més retros. 
 
I un dels esdeveniment estrella és el ‘Bus Lounge’ de dos pisos, on els qui ho desitgin poden viure un autèntic moment Bond amb un Martini agitat o batut. A més, en aquesta ocasió es recupera una de les atraccions més sol·licitades durant la primera edició del Vivand, la passarel·la de perruqueria que estarà davant de l’Esglèsia d’Escaldes-Engordany, on les expertes i professionals del sector ambientaran tota la zona. 
 
De la mateixa manera, després de la bona acceptació del passat maig, el Comú tornarà a donar la possibilitat de tenir punts de venda a l’exterior del comerç. Això si, els comerços hauran de decorar els punts d’acord amb la temàtica de ‘London Go’. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT