PUBLICITAT

CANILLO

La polèmica renúncia de Ricard Riba com a conseller, aprovada

Mandicó, sobre Riba «no n’hi ha prou amb fer veure que treballes, s’ha de treballar»

Per EL PERIÒDIC

Un moment de la sessió del comú de Canillo celebrat ahir a la tarda
Un moment de la sessió del comú de Canillo celebrat ahir a la tarda | Tony Lara
 El ple del Comú de Canillo va votar favorablement a l’acceptació de la renúncia del conseller comunal, Ricard Riba. El cònsol major, Josep Mandicó, va lamentar que Riba al·legués motius personals en la carta de renúncia i que posteriorment hagi carregat contra el Comú assegurant a RTVA que s’havia sentit menystingut per l’equip comunal. Segons informa l’ANA, el cònsol va lamentar que el fins ara conseller no li comuniqués els motius reals de la renúncia ni manifestés el seu desacord en relació al reglament que es va aprovar per penalitzar salarialment els consellers que no assistien a un mínim de reunions de comissió.
En aquest sentit, va destacar que «les assistències són importants tant pels membres del Comú com per la ciutadania», i que «el que no pots fer és tenir un càrrec públic i no treballar bé, no n’hi ha prou amb fer veure que treballes, s’ha de treballar». Mandicó va assegurar que «nosaltres hem intentat tractar tothom igual» i que en tot cas Riba mai va comunicar el seu malestar davant seu, sinó que l’única queixa que va formular va ser per la rebaixa salarial. En aquest sentit, va destacar que «si es prenen mesures dràstiques és perquè hi ha un problema. Es va votar un reglament i els reglaments s’han de respectar», va matisar. 
Per part seva Riba, que ahir ja no va assistir a la sessió del Comú, va contestar Mandicó via twitter i va piular que «per treballar bé, senyor Mandicó, l’han de deixar treballar i consensuar els horaris de les reunions».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT