PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sexe a cel obert

Mispicaderos.com posa a disposició dels usuaris un mapa amb els cinc llocs i les característiques d’espais públics «per fer l’amor» a Andorra

Per Marisa da Costa

Mapa on se situen els punts per a la practica de sexe a l'aire lliure, a Andorra.
Mapa on se situen els punts per a la practica de sexe a l'aire lliure, a Andorra. | mispicaderos.com
La xarxa està infestada de milers d’aplicacions destinades a descobrir als usuaris els millors locals per anar a dinar, llocs idíl·lics per practicar ioga i fins i tot consells sobre destinacions per a tenir una primera cita ideal. ‘Mispicaderos.com’ trenca amb el romanticisme i contribueix a diversificar l’oferta proporcionant als navegants la ubicació dels millors emplaçaments públics per a practicar-hi sexe tranquil·lament i amb intimitat. Com a mínim, íntims fins ara i malgrat sembli paradoxal qualificar el mateix lloc d’íntim i públic alhora. 
 
Andorra, segons la pàgina, compta amb cinc punts perfectes per a la pràctica de sexe fora de casa i sense patir per la possibilitat de ser enxampats. Aquests punts es distribueixen entre els berenadors de la Comella i d’Engolasters, els miradors del Roc del Quer i Vila (Encamp) i, per últim, el Forat Fosc, a Ordino. Hi haurà qui pensi que aquesta guia per a la consecució de la passió carnal és molt limitada i fins i tot enganyosa perquè no hi ha certament la intimitat que es promet. Si no els importa desvetllar els seus llocs secrets, poden contribuir a ampliar l’oferta: ‘mispicaderos.com’ permet als visitants afegir destins públics propicis per intimar quan la casa no és lliure o el seient del darrere del cotxe ja ha provocat prous mals d’esquena. 
 
Inclou, fins i tot, advertències i indicacions per deixar el vehicle ben aparcat durant l’acte de desfogament: ‘atenció a l’accés perquè a l’hivern hi ha neu’, ‘deixar el cotxe davant dels tres pals’. L’aplicació està oberta a ampliacions i comentaris.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT