PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Unió Laurediana segueix definint la seva llista comunal a Sant Julià

La reunió del comitè local exposa que, de moment, tot segueix obert

Per IVÁN ÁLVAREZ

Gil i Torrentallé, dimecres passat, a la reunió del comité local d’UL.
Gil i Torrentallé, dimecres passat, a la reunió del comité local d’UL. | El Periòdic
Sant Julià de Lòria és una de les parròquies que acumula més incògnites en clau eleccions comunals. La reunió del comitè local d’Unió Laurediana (UL) de dimecres passat va deixar clar que tot segueix obert i que queden moltes preguntes a respondre. La gran incògnita segueix sent la presència o no de l’actual cònsol major, Montserrat Gil. La líder de UL no acaba de definir si es presentarà a la reelecció i va assegurar posar-se a disposició del partit, tot i reconèixer que té preparat el retorn al lloc de treball que tenia a l’administració pública. 
Gil va apuntar, en declaracions a la RTVA, que «no tinc un desig polític de tornar-hi. Si he de tornar o no ho dirà el partit. He fet una demanda per tornar al meu lloc de treball i la meva posició és molt clara», va declarar assegurant estar «molt tranquil·la» davant la hipòtesi de no tornar-se a presentar. A més, la plataforma laurediana que treballa per enderrocar Gil en cas de presentar-se, no ha fet encara cap pas endavant.
A Encamp, Jordi Torres Arauz, actual cònsol menor d’Encamp, i Ester París encapçalaran la llista d’Units pel Progrés-DA i Joan Sans, conseller del PS, té tots els números d’encapçalar una llista progressista. On no estarà segur el PS serà a la Massana ja que, com va indicar el primer secretari socialdemòcrata, David Rios, no es contempla ara mateix un pacte electoral amb SDP. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT