PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bonet proposa canviar l’article 2 dels Estatuts Ramaders S.A.

La consellera vol la modificació per evitar la competència automàtica

Per EL PERIÒDIC

La consellera general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) i del Grup Parlamentari Mixt, Sílvia Bonet.
La consellera general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) i del Grup Parlamentari Mixt, Sílvia Bonet. | TONY LARA
La consellera general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) i del Grup Parlamentari Mixt, Sílvia Bonet, ha presentat una esmena al projecte de llei relatiu a la modificació dels Estatuts de la societat Ramaders d’Andorra, S.A. 
 
D’aquesta manera, Bonet proposa modificar l’article dos dels Estatuts perquè s’estableixi una pauta en cas que el prestador de serveis no compleixi les seves obligacions a l’escorxador Nacional, i sigui la societat Ramaders d’Andorra S.A. qui es pugui ocupar de forma temporal, o en cas de superar el concurs, de forma també permanent. Amb aquesta modificació, «volem evitar que de forma automàtica ja sigui la seva competència i aleshores ens preocupa el fet que altres empreses no poguessin optar al concurs», aclareix Bonet en l’esmena. 
 
L’article dos dels Estatus de la societat Ramaders d’Andorra, S.A., especifica els objectes de la societat, els serveis que pot oferir, les activitats complementàries, les titulacions i titularitats que pot presentar i l’organització que es pot plantejar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT