PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El PS vol garantir la majoria del Govern a Ramaders

Aquest és l’objectiu que recullen les esmenes socialdemòcrates

Per EL PERIÒDIC

La consellera de PS, Rosa Gili, en una sessió del Consell General.
La consellera de PS, Rosa Gili, en una sessió del Consell General. | PS
La consellera del Partit Socialdemòcrata, Rosa Gili, va presentar quatre esmenes al projecte de llei de modificació dels estatuts de Ramaders d’Andorra SA. La finalitat d’aquestes modificacions és la de garantir que la presència de Govern continuï sent majoritària dins l’accionariat i del comandament de la societat. 
La primera i la segona de les esmenes persegueixen que la llei especifiqui de forma clara que l’executiu sempre mantindrà una participació majoritària a la societat. En concret, es vol que el redactat deixi negre sobre blanc que sempre tindrà més del 50% dels títols. 
Per al PS aquesta posició és encara més important si es tenen en compte les noves possibilitats que tindrà la societat, com ara optar a la gestió de l’escorxador nacional, una instal·lació de gran importància estratègica per al sector. Una altra de les esmenes socialdemòcrates reclama que, dins del consell d’administració de la societat, «el Govern tindrà garantida la seva representació de manera majoritària». 
 
Mandats de quatre anys/ Per últim, la quarta proposta de modificació fa referència a la duració del mandat dels membres d’aquest òrgan de direcció. Al projecte de llei entrat per l’executiu es permetia que els consellers fossin escollits de forma indefinida. El PS proposa que l’elecció sigui per un mandat de quatre anys i que, en tot cas, hi hagi la possibilitat de reelecció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT