PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

El PS defensa haver aconseguit llistes «amb opcions de victòria»

El Partit Socialdemòcrata, amb la inclusió d’Independents, es presenta a tres parròquies

Per IVÁN ÁLVAREZ

Els candidats a cònsol major per les tres parròquies i el secretari del PS, David Rios, fan un ‘selfie’, ahir
Els candidats a cònsol major per les tres parròquies i el secretari del PS, David Rios, fan un ‘selfie’, ahir | Tony Lara
Nosaltres ens desmarquem de la política del joc de les cadires i de trobar-ne una a tota costa. Em sento avergonyit del que està passant amb altres forces polítiques». El primer secretari del PS, David Rios, va donar aquesta clatellada durant la presentació de les candidatures que l’agrupació socialdemòcrata i l’aportació independent ha elaborat per afrontar les eleccions comunals del 13 de desembre. 
Rios va afirmar que el modus operandi del PS es basa en «idees, propostes i un projecte basat en la coherència i la seriositat»i va afegir que les seves llistes les formen «persones compromeses amb el país, les parròquies i els ciutadans». Així mateix va subratllar «el treball fet per tots els comitès locals» i la tasca del comitè directiu que «han validat de forma unànime les llistes».
Tot i presentar, finalment, llista de PS+Independents en només tres parròquies –Encamp, Andorra la Vella i Escaldes Engordany–, el secretari socialdemòcrata no ho va considerar, ni de bon tros, un signe de feblesa. Rios va afirmar que «hem intentat presentar-nos a totes les parròquies, però les eleccions comunals són molt exigents». A més, va aclarir que «podíem haver presentat set llistes més fluixes i hem preferit per presentar-ne tres amb opcions de victòria». En aquest sentit, el secretari va confirmar que «treballem per assentar el PS i els equips d’Independents en algunes de les parròquies» i va explicar que volien donar certa continuitat i «valorar el treball que des s’ha fet a la oposició d’Encamp, Escaldes i Andorra la Vella. Ells han escollir continuar i nosaltres els hem donat l’oportunitat».
El ‘selfie’ de la il·lusió/ Es va convertir en un gest icònic per la coalició progressista en les passades eleccions generals i, a petició de la candidata per Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, ahir es va escenificar un nou 'selfie' que va obrir les intervencions dels número 1 de les llistes socialdemòcrates. Joan Sans repeteix a Encamp i va destacar que «obviarem les batusses que puguin sorgir durant la campanya electoral i només volem treballar amb il·lusió, després d’un mandat molt especial i que ha donat molt poc fruit a Encamp, per no dir nul. 
Per part seva, Dolors Carmona, candidata a Andorra la Vella, va indicar que «hem configurat una plataforma que vol governar i aportar un altre estil a la capital. Valorem positivament que hi hagin vàries llistes a Andorra la Vella, perquè això indica que hi ha implicació ciutadana». 
Finalment, Vendrell va apuntar «fa quatre anys que treballem amb Trini Marín i Marc Calvet i ja sabem de quin peu calcen». A més va desvetllar que «la gestió de Capesa amb gent competent darrera serà un dels punts forts del nostre programa» i va reconèixer que el fet que hi hagi llista liberal a Escaldes-Engordany «ens dóna més opcions per guanyar».
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT