PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Justo Ruiz accepta ser conseller demòcrata en substitució de Marsol

El també entrenador de futbol mantindrà el càrrec a la FAF i a l’FCA

Per R.M.S

Justo Ruiz, actual entrenador de l’FC Andorra i nou conseller.
Justo Ruiz, actual entrenador de l’FC Andorra i nou conseller. | Tony Lara
Després que Conxita Marsol anunciés la seva sortida del Consell General per tal de presentar-se com a número u de la llista de Demòcrates per Andorra a les eleccions comunals per la capital, el seu lloc en el grup parlamentari havia de ser ocupat per una altra persona, el primer suplent era Justo Ruiz. El partit ja ha rebut la confirmació de Ruiz que agafarà el lloc.
En un primer moment, Ruiz es va sentir en una situació que no esperava. Això va fer que la seva decisió es retardés en el temps. Ruiz, que treballa per a la Federació Andorrana de Futbol (FAF) com a coordinador de les seleccions de base, és a més seleccionador sub-21 i compagina aquests càrrecs com a primer entrenador de l’FC Andorra, que milita en la Primera Catalana. L’exjugador de futbol mantindrà tots aquests càrrecs mentre assumeix també el seu escó en el Consell General sota els colors de Demòcrates per Andorra.
Ruiz ha rebut el suport total del seu partit, i ara jurarà el seu càrrec el pròxim dijous al matí, previsiblement, just abans que comenci la nova sessió del Consell General, programada per aquell dia 19.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT