PUBLICITAT

Manresa

Besolí cau al tercer lloc del Volant RACC

El pilot té una topada i se li escapen les opcions de ser segon

Per #GASS

Marcel Besolí, en el Ral·li 2000 Viratges amb el seu Peugeot 107.
Marcel Besolí, en el Ral·li 2000 Viratges amb el seu Peugeot 107. | FOTOESPORT
Al final no va poder ser. Marcel Besolí va acabar la temporada en la tercera posició del Volant RACC 2015 després de no tenir sort en l’última cita del calendari. El pilot del Principat va ser cinquè al 55è Ral·li 2000 Viratges en una prova en la qual va sortir vencedor Pau Frigola, el màxim rival en la lluita per la segona posició de Besolí. 
 
El plantejament era ambiciós per part de l’andorrà, que va conduir amb Xavi Carulla com a copilot, però la resta de equips presents també tenien ganes d’acabar amb una bona actuació i això va complicar més les coses al pilot de GC Motorsport. Les dues primeres seccions de les set que hi havia, les quals estaven repartides en 14 especials, va finalitzar de la pitjor manera per a Besolí. Una topada amb una vorada va provocar el trencament d’una llanda del Peugeot 107  que va condicionar durant la resta de prova. També va quedar afectada la part posterior del vehicle de Besolí, però els mecànics van poder arreglar els desperfectes per seguir endavant en el ral·li. 
 
Finalment, Frigola es va endur el 2000 Viratges amb un temps de 1.08.44,8 hores i l’andorrà va trigar 7.12,4 minuts més. «El cotxe se’ns ha escapat i hem donat un cop amb una vorada. Per sort, hem pogut arribar a l’assistència i continuar en competició encara que les condicions no hagin estat les mateixes que a l’inici», relata Besolí en relació a l’incident durant el 2000 Viratges d’aquest cap de setmana. «Teníem opcions d’aconseguir la segona plaça i havíem d’intentar-ho, però no ha sortit bé. De totes maneres, estem contents amb la tercera posició», comenta el pilot del Principat, que de cara a la temporada següent canviarà de vehicle i de competició, donant un salt important. 
 
La pèrdua del segon lloc del Volant RACC no desmotiva el pilot de cara a l’any vinent: «No hi ha dubte que quan les coses surten bé el millor és seguir batallant. Estic molt il·lusionat amb el nou projecte. Fa setmanes que hi estem treballant i seguirem així, polint detalls per començar la temporada amb tot previst». La propera vegada que Besolí competeixi serà al volant d’un Peugeot 208, també amb l’equip GC Motorsport.
PUBLICITAT
PUBLICITAT