PUBLICITAT

Canillo

Els espanyols s’adjudiquen la major part de les victòries a l'Open d'Andorra

Tània Margarido es classifica en la tercera posició en categoria júnior

Per #GASS

Lafuente, durant la competició.
Lafuente, durant la competició. | Gustavo Subilibia
Bona part de la vuitantena de patinadors que participaven a l’Open d’Andorra eren espanyols, i aquests es van endur la majoria de les victòries en les diferents categories de l’esdeveniment, disputat al Palau de gel de Canillo. Hi participaven quinze països.
 
En la darrera jornada els sèniors van centrar la competició. En masculí, l’espanyol Javier Raya es va adjudicar el triomf, mentre que en fèmines la seva compatriota Sònia Lafuente va ser la guanyadora. En ice dance els campions va ser la parella alemanya formada per Kavita Lorenz i Panagiotis Polizoakis. En júnior es van imposar els russos Sofia Polishchuk i Alexander Vakhnov.
 
En individual júnior la finlandesa Sofia Korsumaki va pujar al caixó més alt del podi, mentre que al tercer va fer-ho l’andorrana Tània Margarido. En aquesta mateixa categoria Cristina Martínez era sisena. En masculí l’espanyol Hèctor Alonso va vèncer. Del mateix país eren els guanyadors en basic novice ice dance, Noelia Piqueras i Martín Arranz. Els andorrans Inés i Elvis Caubet eren quarts. En advance novice la primera posició era per al francès Flavien Ginaux i l’espanyola Laura Barquero. 
 
«Ha estat una edició exitosa, en la que hem tingut un molt bon nivell de patinadors. Molts d’ells representen els seus països en Europeus i Mundials», remarcava Mònica López, presidenta de la Federació Andorrana d’Esports de Gel.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT