PUBLICITAT

Santa Julià de Lòria

Els liberals anuncien un pla de viabilitat per a Naturlandia

La proposta inclou mantenir tots els llocs de treball actuals

Per EL PERIÒDIC

Els candidats liberals, Farré i Duró, ahir a Naturlandia.
Els candidats liberals, Farré i Duró, ahir a Naturlandia. | EL PERIÒDIC
Els Liberals d’Andorra i Unió Laurediana van anunciar ahir un nou pla de viabilitat per a Naturlandia, que inclouria mantenir els llocs de treball, aportar nous inversos, oferir al Govern andorrà entrar en l’accionariat, acabar amb el deute del comú i redefinir el projecte per tal de donar-li una altra projecció internacional i així aconseguir més inversions «per diversificar i generar nous ingressos».
 
Joan Albert Farré, cap de llista dels Liberals i Unió Laurediana per Sant Julià de Lòria, així com el segon de la llista liberal, Rossend Duró, van anunciar ahir aquest nou pla per tal que «el parc suposi un potenciador tant del comerç com del conunt del sector turístic de Sant Julià de Lòria i també d’Andorra», en paraules de Farré. El número u de la llista laurediana va assegurar que Naturlandia necessita el suport del Govern, i per això posa el camí perquè esdevingui un accionista més. En aquest sentit, Farré va posar d’exemple els casos dels suports que ofereixen els governs català i aragonès a les pistes d’esquí i els esports d’aventura, garantint així l’economia productiva dels territoris. 
 
L’entrada de nous inversos és, a més, la clau important per poder diversificar les ofertes del parc, i per això Farré va anunciar que ja s’han iniciat converses amb grups importants que són a diversos projectes similars o fins i tot més grans. Així, espera, segons va dir, que l’entrada de nous inversos eixugui «una gran part del deute del comú i suposi un potenciador real del parc». Així mateix, segons el comunicat enviat ahir per la candidatura liberal, la intenció és garantir cadascú dels llocs de treball. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT