PUBLICITAT

Andorra La Vella

Un nen, una joguina i un somriure

23 anys d’una «iniciativa incombustible» que recollirà somnis de l’1 al 31 de desembre

Per IVÁN ÁLVAREZ

Xavi Mujal, Óscar Royo, Mireia Maestre i Daniel Marsol, ahir.
Xavi Mujal, Óscar Royo, Mireia Maestre i Daniel Marsol, ahir. | EL PERIÒDIC
«Aquesta idea va sorgir de l’Òscar amb la voluntat de cercar la sensibilitat del país. Es va creure que era hora de ser solidari i d’ajudar a la gent que es va detectar que no podia ser feliç». Són paraules de Xavi Mujal, director d’RTVA, un dels principals impulsors de la campanya de recollida de joguines a favor de Càritas i que, enguany, arriba a la seva 23ena edició.
 
L’objectiu serà, eternament, el mateix. La il·lusió per mantenir intacte el somriure dels nens menys afavorits tornarà a ser el gran eix motivacional de la campanya, i així ho va explicar el periodista d’RNA, Òscar Royo: «és prioritari agrair l’esforç de tots per tirar endavant aquesta campanya i recollir amb orgull la confiança de la gent en aquesta iniciativa».
 
Cada cop s’adhereixen més entitats col·laboradores –Imaginarium és la gran novetat d’aquest any– i els organitzadors asseguren que «és emocionant veure com la campanya supera, cada vegada, la nostra voluntat i la nostra previsió». 
 
El president de la comissió d’administració i béns de Càritas Andorrana, Daniel Marsol, va afirmar que la campanya s’ha convertit en «l’avantsala de les festes de Nadal» i en «la campanya solidària de tot Andorra», La directora de màrqueting, comunicació i qualitat de MoraBanc, Mireia Maestre, va explicar que la campanya extreu dues lectures: «La trista és que encara hi ha necessitat de fer aquesta iniciativa perquè existeixen famílies que no poden accedir a una joguina i, la positiva, la gran solidaritat de tots i el fet de portar a terme aquesta iniciativa incombustible»
 
Les persones que hi vulguin col·laborar aportant joguines, que han de ser noves i sense embolicar, ho poden fer entre l’1 i el 31 de desembre a les oficines de MoraBanc repartides per tot el país, l’edifici d’RTVA, els establiments Garrallà, Perfumeries Júlia, Illa Carlemany o el Poliesportiu, els dies que el BC Andorra rebrà al Guipúscoa (5 de desembre) i al Herbalife (27 de desembre). Les joguines, en principi, estaran destinades a nens d’entre 0 i 11 anys. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT