PUBLICITAT

sant julia de loria

UL+LdA tranquil·litza els treballadors de Naturlandia

Farré assegura que el pla de viabilitat manté tots els llocs de feina

Per El Periòdic

LdA+UL es va reunir amb treballadors de Naturlandia, ahir.
LdA+UL es va reunir amb treballadors de Naturlandia, ahir. | El Periòdic
El cap de llista a les eleccions comunals a Sant Julià de Lòria pels Liberals d’Andorra i Unió Laurediana (LdA+UL), Joan Albert Farré, es va reunir ahir amb representants dels treballadors de Naturlandia per exposar-los-hi personalment els eixos centrals del Pla de viabilitat del parc que la formació política s’ha compromès a portar a terme si governa al Comú lauredià. Farré es va desplaçar al parc acompanyat del seu número dos, Rossend Duró, i d’altres membres de la candidatura. 
 
El candidat liberal va voler transmetre un missatge de tranquil·litat als treballadors del parc i els va garantir que si guanya les eleccions «garantirem cada un dels llocs de treball que avui hi ha Naturlandia» i va afegir que «treballarà per aconseguir que el parc sigui viable», segons va informar la candidatura d’UL+LdA en una nota de premsa. Farré va assegurar que les mesures que pretén en marxa «faran que Naturlandia es converteixi definitivament en el parc de referència d’Andorra i del Pirineus».
 
El cap de llista d’UL va insistir que «la nostra formació política ha estat l’única que ha presentat un projecte per revifar i potenciar el parc» i va lamentar que l’altra candidatura que es disputa el consolat de Sant Julià de Lòria, Laurèdia en Comú, «que compta clarament amb el suport de DA i SDP, s’hagi limitat a criticar el parc, qüestionar-ne la viabilitat i el futur, posant en perill els llocs de treball».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT