PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús seguirà a l’Europeu de Moto2 amb Promoracing

L’andorrà vol consolidar-se com un dels millors pilots de la categoria de cara a la temporada vinent

Per EL PERIÒDIC

Xavi Cardelús pare i fill i Raúl Jara, Team Manager de Promoracing, en la signatura del contracte de renovació.
Xavi Cardelús pare i fill i Raúl Jara, Team Manager de Promoracing, en la signatura del contracte de renovació. | PROMORACING
Menys de dues setmanes després tancar la temporada al Circuit de València, Xavi Cardelús ja té programat l’any 2016: seguirà a l’European Championship de Moto 2 amb el mateix equip que ha disputat el Campionat continental el 2015, Promoracing, i amb la mateixa moto, la Kalex. El pilot va signar ahir l’acord de renovació amb la formació que dirigeix Raúl Jara i que és propietat de Dani Davahive. 
 
Després d’una primera temporada d’adaptació, marcada per un final amb problemes físics que encara arrossega per una caiguda desafortunada en bicicleta, i en la qual no ha pogut assolir l’objectiu de ser en el Top-10, l’andorrà mirarà de consolidar-se de cara a la campanya vinent a la categoria. «Estic molt content de continuar amb l’equip Promoracing. Es tracta d’una gran formació i aquesta temporada m’han ajudat a créixer com a pilot», explicava Cardelús després de signar un any més amb l’equip, i recordava que «per les seves files han passat pilots que ara són als diferents Campionats del Món». L’andorrà acaba de signar la renovació, però té clar què vol de cara a la temporada que ve: «És una sort poder continuar el 2016 a Promoracing amb l’objectiu de consolidar-me com un dels millors pilots de Moto2 i continuar el meu camí, que té el Mundial de la mateixa categoria com a objectiu final». 
 
Per la seva part, Jara destacava que la intenció de l’equip era seguir amb Cardelús com a pilot en tot moment: «Al llarg d’aquesta temporada, el Xavi ha fet un canvi molt important en tots els sentits. Creiem en ell i en la seva capacitat d’aprenentatge i evolució». 
 
 En quant al balanç de la temporada 2015, Cardelús no es mostrava 100% positiu de com ha anat l’any: «Estic satisfet, però no content perquè podia haver anat millor si no hagués estat per alguns incidents i la lesió de final de temporada. Ha estat un any complicat en molts aspectes». L’andorrà recordava el valor del resultat en el seu debut a la categoria i també justificava la seva posició final: «A Portimao vaig acabar la meva primera cursa en el desè lloc, i això és importantíssim. Els diferents incidents han impedit que la meva progressió es reflectís a la classificació final del campionat, però no em preocupa gaire perquè l’important és la feina feta i la capacitat de millora que hem demostrat».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT