PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Recuperar la millor versió per concloure la dinàmica negativa

L’FC Andorra, que suma dues derrotes seguides, visita demà a la UE Avià, el quart classificat

Per JOAN JOSEP BLASCO

Ludo condueix l’esfèrica en el partit contra el Lloret, el dissabte passat.
Ludo condueix l’esfèrica en el partit contra el Lloret, el dissabte passat. | J.J.B.
És moment per donar un cop sobre la taula. De demostrar que l’FC Andorra que es va veure contra el CF Lloret no és el real, amb una imatge d’equip vençut i sense ànima. Demà té l’oportunitat de treure’s de sobre el mal record del darrer partit i tornar al camí de les victòries. Té al davant un rival com és la UE Avià, el quart classificat i el màxim golejador del grup.
 
Durant la setmana l’entrenador, Justo Ruiz, ha parlat amb els seus jugadors sobre com es va produir la desfeta de dissabte passat. Pel pobre joc i intensitat que van mostrar els seus pupils. La resposta que ha rebut de la plantilla el fa ser positiu de cara al matx contra l’Avià. «Estic convençut que l’equip competirà i que s’ho deixaran tot per l’escut, que és el que es pot demanar als jugadors», exposa el tècnic, que no vol que es repeteixi el que es va veure contra el Lloret: «No pot ser que es produeixi una imatge com la de l’últim partit. No es pot tornar a repetir. És inadmissible. Vam acabar amb molt males sensacions».
 
La irregularitat que estan mostrant els tricolors està marcat el seu pas dubitatiu en el seu retorn a la Primera Catalana. Barregen minuts de qualitat i de baix rendiment en un mateix partit, igual que tanquen bones actuacions generals amb altres ben pobres. «Hem demostrat aquesta temporada que som capaços del millor i el pitjor», admet Ruiz. Els enfrontaments es decideixen per la mínima i els errors els estan pagant cars: «Tots els partits s’escapen per petits detalls, menys a l’últim que va ser un desastre». 
 
Els andorrans acumulen dues derrotes consecutives i no en volen sumar una tercera. L’Avià es presenta com un equip difícil de superar. És el quart classificat i qui més gols ha fet fins ara, però com a visitant presenta millors números que com a local, ja que al Municipal Alfons Gonfaus només ha estat capaç de guanyar dos partits. N’ha empatat un altre i n’ha perdut tres. La setmana passada sí que va obtenir els tres punts davant la seva afició, imposant-se a la UE Sants. Ruiz no es refia de les estadístiques i destaca que «és un camp petit, el que fa que siguin perillosos tant en l’estratègia com en els serveis de banda». Davant tindran «un conjunt molt sòlid» que serà difícil de vèncer.
 
El que debutarà a la localitat del Berguedà és Emili, que ja compta amb el trànsfer. Per contra, Leo és baixa per lesió i Font per sanció. Qui segueix sent dubte per problemes físics és Juli Sánchez.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT