PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Precampanya o campanya?

Entra dins de la normalitat accelerar propostes i obres per mostrar-les abans d’una cita electoral

Per IVÁN ÁLVAREZ

Una inauguració d'Andorra
Una inauguració d'Andorra | EL PERIÒDIC
Tallar una cinta, programar inauguracions, acabar de perfiles coses o, fins i tot, retallar terminis per acabar alguna obra amb la intenció, electoralista o no, de fer-la coincidir en el llindar d’unes eleccions acostuma a ser normal.
 
Normalment l’esfera política s’ha mogut en aquests paràmetres i les comunals, evidentment, no són cap excepció, tot i que hi ha casos que poden més cridar l’atenció que d’altres per la seva urgència i celeritat a l’hora de treure el precinte. S’acosta la gran cita del 13-D i cada responsable comunal, cada membre de la majoria, intenta acabar de treure la brillantor del seu poble i jugar les seves cartes. Moltes d’aquestes inauguracions responen a temes de calendari i d’altres es fan coincidir en el temps com a argument electoral que, tot sigui dit, és absolutament legítim.
 
En aquest sentit, Andorra la Vella ha experimentat molta activitat en els darrers mesos i d’altres com la Massana van fer la seva darrera posada de llarg fa relativament massa temps com per emmarcar aquesta inauguració –l’Edifici dels Arcs, en aquest cas– com un moviment electoralista. A Escaldes-Engordany s’ha inaugurat la biblioteca nova, ubicada al CAEE i a Encamp han agafat protagonisme els camps de Prada de Moles on es van retallar els terminis establerts per poder presentar-los abans de les eleccions. 
Ordino i Canillo no mostren gaire novetats i Sant Julià de Lòria inaugura una zona infantil a Fontaneda i la Llar de Lòria, com a accions més destacades. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT