PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Èric Jover: «La factura electoral del cas BPA ja la veurem»

El secretari general de DA assegura que les llistes que presenten «son guanyadores»

Per RAFA MORA

Presentació de la candidatura de DA a Andorra la Vella.
Presentació de la candidatura de DA a Andorra la Vella. | DA
Demòcrates per Andorra va oferir ahir una roda de premsa per situar-se en l’actualitat política just abans que comenci la campanya i per respondre també a les valoracions que la resta de partits han fet de les seves candidatures. A la seu de l’organització, el secretari general, Èric Jover, i el secretari d’organització, Esteve Vidal, van comparèixer per explicar que la intenció de les seves llistes –en sis parròquies i la de suport a la plataforma de Sant Julià– és ser «guanyadores» per tal d’acabar el treball de reformes «que el Govern ha iniciat», per la qual cosa necessiten el major suport possible: «S’hauran de fer negociacions difícils, i per això quan més gent tinguem de la mateixa sensibilitat, millor». Amb tot, Jover no va el·ludir l’efecte que pot tenir en les urnes del pròxim 13 de desembre l’afer BPA: «La factura electoral del cas BPA ja la veurem».
 
Jover i Vidal van explicar que la intenció de DA es refermar el projecte «transversal de país», i per això van deixar anar alguns missatges com: «Quan la gent dipositi la seva papereta, ho farà en clau nacional», per part de Vidal, o: «Pensem que hem de ser la força majoritària del país», per part de Jover. En tot cas, la roda de premsa va servir perquè DA tornés a donar suport a l’acció del Govern envers el cas BPA: «Qualsevol pas que es faci per deixar estar assenyalats és positiu, estem francament satisfets de com ha afrontat el Govern i el grup parlamentari la solució de BPA». Això sí, va reconèixer que el temps juga en contra: «És veritat que cada setmana que passa és massa tard per als ciutadans, però hem de ser rigorosos, perquè aquestes coses no es viuen tots els dies».
 
Repassada als rivals polítics / La compareixença d’ahir va servir, a més, per enviar missatges no només als seus rivals polítics, sinó també als votants. «Esperem que sigui una campanya neta», va desitjar Vidal. Per la seva part, Jover va atacar els Liberals: «És curiosa la manca de coherència en la constitució de les seves llistes, hi ha una barreja de tendències que no s’aguanten: Liberals, Cd’I, Verds... els tocarà explicar-ho als ciutadans».
 
Ahir DA va tancar la jornada amb un sopar de germanos a Andorra la Vella, amb la presència de 162 persones, entre elles el cap de Govern, Toni Martí. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT