PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Del WRC al Ribeira Sacra del Gallec per tancar la temporada

Carchat i el seu copilot Leite van a gaudir del Gallec després de ser segons a la categoria de Producció mundialista

Per El Periòdic

Carchat (dreta) i el seu copilot Claudi Leite, abans de l’inici del ral·li de Polònia del WRC, el passat 2 de juliol.
Carchat (dreta) i el seu copilot Claudi Leite, abans de l’inici del ral·li de Polònia del WRC, el passat 2 de juliol. | EL PERIÒDIC
El Ral·li Ribeira Sacra de la província d’Ourense, darrera prova puntuable per al Campionat regional de Galícia, serà l’última carrera del curs 2015 per a Joan Carchat i el seu copilot Claudi Leite, recents guanyadors en la categoria de Producció en el seu primer any al Mundial de Ral·lis (WRC).
 
Aquesta vegada, però, no hi ha res més en joc per al tàndem andorrà que passar-ho bé. «Anem sense pressió», va indicar el pilot ordinenc. Convidats pel seu amic Santiago Pais, correran en terres gallegues amb el Misubishi amb què han disputat la gran cita mundialista, però amb un altre setting; en definitiva, com si fos un altre cotxe. «No l’haviem provat mai en aquestes condicions», admet un Carchat que es fixa com a objectiu «gaudir de l’experiència i donar-ho tot, com sempre».
 
ESPECIAL NOCTURNA PER COMENÇAR / Ahir la dupla del Principat només va poder realitzar un tram de nit ahir a Castro de Beiro –que ja comptava en la classificació– per familiaritzar-se amb el terreny i no va amagar que «costa agafar el ritme».
 
Sobretot perquè mai havien disputat aquest ral·li i també perquè, com és habitual en els ral·lis gallecs, les carreteres acostumen a estar trencades, són estretes, en aquesta època fa fred, humitat i qui sap si acaba fent acte de presència la pluja.
 
Aquest ral·li es disputa al llarg del dia d’avui i compta amb quatre especials a completar dues vegades: la primera entre Maceda i Baldrei d’11,6 km, la segona entre San Miguel i Luintra de 10km, la tercera entre Caxide i Cerreda de 37,6 i la quarta entre Vilanova i Luintra de 10,3.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT