PUBLICITAT

El PS facilitarà l’accés als sistemes d’ajut per a la infància i la joventut

Torné lamenta que el sistema vigent obligui a demostrar que els ingressos no superen un llindar

Torné, Garcia i Marsenyach, ahir.
Torné, Garcia i Marsenyach, ahir. | PS+I
Per als socialdemòcrates encampadans no és «gens coherent» que les famílies que sol·liciten suport econòmic a la casa comuna per tal de beneficiar-se de serveis socials públics com és la llar d’infants hagi de procedir a tota una sèria d’accions burocràtiques. És per aquest motiu que, en cas d’accedir a la gestió de dita corporació el proper dia 13 de desembre, facilitaran l’accés de la població a aquestes vies d’ajuda.
 
La intenció va ser exposada per part del número 4 de la llista del Partit Socialista i d’Independents per Encamp, Jordi Torné. El candidat va lamentar que el sistema vigent obligui a les persones que volen l’ajut a demostrar que els seus ingressos no superen un llindar: «No estem d’acord amb que qui necessita aquestes ajudes hagi de picar a la porta de Socials i aportar documentació per accedir-hi», tot afegint que «qui queda just per sota del barem tampoc pot accedir a la subvenció i, per tant, al servei públic». 

En aquest sentit, Torné va anunciar la recuperació de la subvenció de l’acompanyament als infants d’entre tres i sis anys. «Estem en contra dels llindars i no veiem bé que els ciutadans hagin d’aportar papers perquè, com a servei públic, tothom hi té dret». 
 
Espai pel Jovent/ Entre les mesures relacionades amb la infància i la joventut exposades ahir, s’inclou la voluntat de crear un espai per al col·lectiu de joves del Pas de la Casa. Segons va explicar Torné, «aquest servei ara no existeix i els joves del Pas hi tenen dret. És important que tinguin un lloc on intercanviar experiències i parlar entre ells». EL candidat també va proposar la creació d’un Consell de Joves. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT