PUBLICITAT

CANILLO

DA impulsarà el servei de càtering a domicili a Canillo

La candidatura té previst aquesta tarda una trobada amb la gent jove al Palau de Gel

Per EL PERIÒDIC

David Palmitjavila, Josep Mandicó i Rosa Maria Mandicó, ahir.
David Palmitjavila, Josep Mandicó i Rosa Maria Mandicó, ahir. | DA
Demòcrates per Andorra a Canillo  ha volgut fer un pas endavant en la seva feina d’atenció a la gent gran. La llista taronja a la parròquia creu que algunes persones grans en moments puntuals tenen la necessitat que els facin el menjar i, en aquest sentit, van anunciar que impulsaran el servei de càtering a domicili.
D’entrada ja hi ha una desena de persones interessades a usar el servei i la número quatre de la llista, Rosa Mª Mandicó, va explicar que la gent gran de la parròquia és molt activa i que es vol continuar donant suport a totes aquelles activitats que realitzin. Mandicó considera que «en aquest col·lectiu, igual que passa en el dels joves, tothom té aficions diverses i hem de mirar de donar veu i oportunitats a tots».  El principal repte de DA en matèria social durant els propers quatre anys serà «el desplegament i la coordinació de tots els serveis sociosanitaris per tal que arribin a tota la gent gran de la parròquia i, especialment, a aquelles famílies que tinguin més necessitat», va afegir Mandicó.
La candidatura té previst aquesta tarda una trobada amb la gent jove de la parròquia al Palau de Gel, amb la intenció de presentar les seves propostes envers aquest col·lectiu i, a la vegada, recollir els seus dubtes i neguits.
 
PUBLICITAT
PUBLICITAT