PUBLICITAT

Ordino

Ld’A vol treballar amb el Govern per millorar la senyalització

Per EL PERIÒDIC

Núria Fius i Òscar Sánchez Enríquez, ahir a la Clota Verda d’Ordino.
Núria Fius i Òscar Sánchez Enríquez, ahir a la Clota Verda d’Ordino. | EL PERIÒDIC
Millorar la senyalització de les vies públiques de la parròquia és una de les necessitats que Liberals d’Andorra té previstes cobrir a Ordino. La candidatura que lidera Sandra Tudó considera que aquest aspecte està descuidat en alguns punts ordinencs, i que això s’hauria de millorar per la seguretat ciutadana.
 
Segons els liberals, es treballarà conjuntament amb el Govern per aplicar les mesures necessàries per millorar la senyalització i accessibilitat de la Clota Verda, on ahir es van donar cita Núria Fius i Òscar Sánchez Enríquez per corroborar que és una zona perillosa per als veïns i els ciutadans que vulguin travessar la carretera: «Dia a dia els habitants del veïnat han de travessar per poder agafar el transport públic». Els candidats es van referir especialment, en aquest sentit, a infants i joves escolars, però també en general per la seguretat de tots.
 
Però aquest no és, per als Liberals, un punt crític, sinó que van més enllà i afirmen que hi passen habitualment, i suposa un perill. «Un semàfor, per exemple», afirmava ahir Sánchez, «evitaria el perill que suposa per als vianants creuar la carretera». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT