PUBLICITAT

Cd'i expliquen les seves propostes a la gent gran de la Casa Pairal

Idees en comú per als avis per a que Andorra la Vella "sigui un bon lloc per viure"

Per EL PERIÒDIC

Els candidats de Cd'I+Liberals, cantan una nadala.
Els candidats de Cd'I+Liberals, cantan una nadala. | EL PERIÒDIC
La candidatura en ple de Cd’I i Liberals d’Andorra han passat una tarda en companyia dels usuaris de la Casa Pairal d’Andorra la Vella. Durant la trobada han explicat les propostes de la formació i han intercanviat impressions. També ha esta una forma d’agrair a les persones grans que han fet possible que avui la parròquia sigui un bon lloc per viure.
 
En aquesta visita els ha acompanyat també Rosa Ferrer, que va ser cònsol d’Andorra la Vella, abans que ministra de Sanitat i que ha volgut, d’aquesta manera recolzar i reforçar el missatge de la sensibilitat que ha mostrat el Comú d’Andorra la Vella al llarg dels últims anys en matèria de polítiques socials, i especialment les adreçades a la gent gran.
 
Així , Jordi Minguillón ha explicat que «el Comú d’Andorra la Vella ha estat i segueix essent capdavanter en polítiques adreçades a la infància, la joventut i sobretot a la gent gran. El nostre objectiu principal és continuar treballant des del Departament de Social amb el projecte de ‘Ciutat Amiga de la Gent Gran’ i seguir reforçant els projectes que ja s’estan portant a terme (el menjador de Calones, els pisos amb serveis, els tallers i activitats per a la gent gran, les escoles bressol i El Llamp». 
 
També ha afirmat que seguiran treballant en el projecte del Servei d’Atenció Domiciliària, oferint un servei individualitzat i integral a aquelles persones que no disposen d’autonomia per a que puguin romandre als seus domicilis.
 
En el programa de Cd’I i Liberals destaquen també noves iniciatives com la creació d’una guia de serveis socials comunals per a informació dels ciutadans i el buscar el finançament d’activitats lúdiques per a la gent gran , com per exemple els viatges culturals.
 
S’ha compromès a estudiar una de les demandes dels usuaris de la gent gran en quant a l’ ubicació de la Casa Pairal en el sentit de que , de moment, es condicionarà la Sala Àgora per destinar-la, entre altres, a activitats tant del Llamp com de la gent per a que hi facin diversos tallers i festes. I ha recalcat que cal ser realista i no fer volar coloms en aquest tema.
 
El punt simpàtic i càlid de la vetllada l’ha posat tota la candidatura amb la cantada de dos nadales als avis, una d’elles amb una lletra adaptada al moment actual: les eleccions comunals.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT