PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS denuncia la poca higiene viària a la parròquia

Mañosas critica que «es troben excrements d’animals a diari i s’ha de conviure amb una fortor innecessària»

Per Iván Álvarez

Josep Minguella, Aleix Mañosas i Pere Bellido, ahir.
Josep Minguella, Aleix Mañosas i Pere Bellido, ahir. | El Periòdic
El candidat a cònsol menor pel Partit Socialdemòcrata, Aleix Mañosas, va criticar la manca d’higiene que, segons ell, es pateix a algunes zones d’Escaldes-Engordany. Mañosas va posar l’accent en que «es troben excrements d’animals a diari i en moltes zones s’ha de conviure amb una fortor innecessària». El membre del PS va reconèixer que aquesta problemàtica «no es pot resoldre d’un dia per un altre», però va insistir en que tot gira «al voltant de tres pilars»; l’incivisme dels ciutadans, la baixada d’efectius en el cos d’agents de circulació, i que no poden fer un seguiment específic en aquest terreny per tenir ja massa atribucions, i la poca dedicació de l’equip comunal sortint per netejar els carrers de manera periòdica. «Si mirem al costat del riu o a les antigues dependències de la Duana, per posar un parell d’exemples, és un niu de pudor i es podria solucionar si hi haguessin neteges més sovint», va explicar Mañosas.
El número dos de la força socialdemòcrata va afegir que «haurem d’estudiar, si cal, fer més zones de pipican perquè la parròquia és prou gran per poder-ne encabir alguna més». En definitiva, Mañosas va explicar que es referia a «petites accions concretes que no requereixen molta inversió i que augmenten de forma considerable el dia a dia i la qualitat de vida dels nostres ciutadans».
El candidat va estendre a «tot el que no sigui Vivand» el perímetre de zones amb necessitat de realitzar accions de neteja. «Tots els esforços s’han centrat a Vivand i a Fiter i Rosell, Avinguda del Pessebre, Charles de Gaulle o a la part alta i carrers transversals, la neteja ha estat precària en els darrers dos o tres anys. Hem de lluitar perquè tot això no es torni a produir».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT