PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS vol ampliar el capital de Capesa amb 1,5 milions

Vendrell assegura que ells sí faran realitat la connexió de la xarxa d’aigües amb la capital

Per Iván Álvarez

Les candidatures d’Andorra la Vella i Escaldes, en el pas de vianants de la cruïlla Carlemany-Meritxell
Les candidatures d’Andorra la Vella i Escaldes, en el pas de vianants de la cruïlla Carlemany-Meritxell | Tony Lara
La candidata a cònsol major del PS i abanderada del tema de l’aigua del partit, Cèlia Vendrell, va desvetllar que volen «ampliar el capital social de Capesa i injectar 1.5 milions d’euros per poder fer la connexió amb Andorra la Vella» i que «parlarem amb Encamp per saber si és possible, a nivell tècnic, fer-la també amb ells».
En un acte conjunt amb la candidatura de la capital, liderada per Dolors Carmona, i on es va escenificar la unió de les dues parròquies en una espècie d’Abbey Road a l’andorrana, Vendrell va explicar que la connexió amb Andorra la Vella «s’ha de valorar en quin punt de la xarxa es fa, si ha de ser al carrer de la Unió o de dipòsits a dipòsits, per un tema de pressió a les xarxes. Encara hem d’acabar d’estudiar a nivell tècnic quina és la millor opció per connectar».
La candidata escaldenca va retreure que «nosaltres no farem com al 2008, quan Rosa Ferrer i Toni Martí van fer una encaixada de mans i es van abraçar al carrer de la Unió i tot va quedar en res, perquè estem al 2015 i les dues xarxes no estan connectades». Tot i això, Vendrell va reconèixer que «hi ha una dificultat real, és evident, perquè no estem al mateix nivell d’alçada. Hi ha zones d’Escaldes que tenen cotes molt altes i hi ha un problema de pressions». 
La número 1 de la llista socialdemòcrata va afegir que «nosaltres sí ho farem realitat i donarem tots els recursos a Capesa perquè es pugui tirar tot endavant. A més del dipòsit nou que està construint, en farem de nous, recerca de noves captacions i desenvoluparem el seu pla estratègic perquè Capesa sigui viable a 20 o 30 anys vista i la parròquia d’Escaldes tingui aigua en qualitat i quantitat». 
Finalment, va deixar clar que «dels quatre candidats que estem a Escaldes, qui més pot resoldre aquest tema i la persona més capacitada per la meva trajectòria sóc jo».
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT