PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andbank s’obre camí en el mercat empresarial israelià

L’entitat bancària forma aliança estratègica amb una boutique d’inversió

Per EL PERIÒDIC

Façana de l’edifici d’Andbank d’Escaldes-Engordany.
Façana de l’edifici d’Andbank d’Escaldes-Engordany. | TONY LARA
Andbank ha adquirit el 60% de la boutique d’inversió israeliana Sigma Investment House, formalitzant així una aliança estratègica amb l’entitat. 
 
Per la seva part, el director general d’Andbank, Ricard Tubau, considera que Israel «és un centre estratègic amb un enorme potencial». «Creiem que l’economia israeliana és estable i sòlida, la qual cosa ens dóna una considerable seguretat».
Tanamteix, Tubau destaca que l’objectiu actual és augmentar les àrees d’especialització en el sector de banca privada i aportar el seu coneixement al sector local a través de Sigma. Així mateix, Tubau destaca que des de l’entitat es confia «en els nostres nous socis, que han aconseguit en els últims anys posicionar l’entitat com a una signatura d’inversió capdavantera dins del mercat israelià».
 
D’altra banda, el president de Sigma Investment House, Dan Galai, explica que aquest moviment «suposa la pedra angular de l’estratègia de Sigma en els propers anys». D’aquesta manera, els impulsors destaquen que el mercat israelià s’ha convertit en un mercat cada vegada més global, «oferint a més noves oportunitats d’inversió». 
 
Tanmateix, «creiem que aquesta tendència augmentarà de cara als propers anys, «i per això, la millor manera de potenciar la nostra oferta de productes i serveis és a través d’un partner global de rellevància», afegeix Galai. Així mateix, el president de la boutique d’inversió israeliana destaca que en la pràctica, «aquesta transacció complementa l’estratègia de Sigma de servei in house i de solucions a mesura per a cada client». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT