PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Sentit Comú no es creu l’enquesta sobre Vivand

Alba Álvarez critica el projecte d’embelliment a la plaça Coprínceps

Per EL PERIÒDIC

Representants de la candidatura de Sentit Comú, ahir a la Plaça Coprínceps
Representants de la candidatura de Sentit Comú, ahir a la Plaça Coprínceps | Sentit Comú
Una representació de la plataforma de Sentit Comú es va reunir ahir a la plaça Coprínceps per escenificar el seu malestar envers l’actual embelliment d’aquest espai i per tractar el projecte Vivand. La número 5 de la llista, Alba Álvarez, tot i valorar positivament el rendiment de Vivand i considerar-lo un projecte «molt bo», va reconèixer que «no es pot donar credibilitat a l’enquesta realitzada respecte a Vivand, ja que només hi han participat uns quants». 
En aquest sentit, Álvarez va afirmar que tenien constància que «molta gent no ha rebut res i jo mateixa m’incloc dins d’aquesta majoria» i per aquest motiu, va comentar que «en cas d’arribar al Comú ens agradaria repetir aquesta enquesta, però incloent-hi totes les parts, ja que tothom té dret a donar la seva opinió», va insistir. A més, la número 5  de la llista va apuntar que «el que volem és donar resposta als dubtes d’aquelles persones que no els convenç tant la proposta».
Pel que fa al projecte d’embelliment a la plaça Coprínceps, la candidata de Sentit Comú, va criticar que «no s’està aconseguint cap retorn amb la publicitat dels negocis, ja que les terrasses que s’hi han instal·lat tapen la retolació de les botigues».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT