PUBLICITAT

La Massana

DA lamenta la deixadesa dels monuments

De Deus es queixa de l’estat de conservació de l’església de Sant Cristòfol d’Anyós

Per EL PERIÒDIC

Els membres de DA, ahir
Els membres de DA, ahir | DA
El candidat número sis de Demòcrates per Andorra (DA), Ricard de Deus, va destacar ahir que Ciutadans Compromesos «no ha fet els deures en la gestió del patrimoni històric i cultural de la parròquia» posant com a exemple el poble de Pal, «que ha patit un declivi durant els darrers anys». De Deus va lamentar així la gestió «deficient» que l’actual equip comunal «ha fet amb el patrimoni cultural de la parròquia i que revela la deixadesa total amb què s’ha actuat respecte el conjunt de monuments».
 
Un altre dels exemples que de Deus va destacar és l’estat de conservació de l’església de Sant Cristòfol d’Anyós, «un referent del país que només es neteja tímidament per la festivitat de Sant Cristòfol». A més, DA considera que el problema no és de recursos financers, «més aviat d’intencions i voluntats». «No cal traçar fulls de ruta com proposen alguns, sinó que cal treballar i voler col·laborar», va afirmar de Deus.
 
Tanmateix el membre de la llista taronja va afegir que un dels pocs béns que està conservat és l’església parroquial «perquè està al centre de la Massana». Destacant també que més enllà d’aquest eix «no s’inverteix». «Els pobles estan pitjor que fa quatre anys», va cloure de Deus. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT