PUBLICITAT

La Massana

El nou comú es gestionarà amb un sol conseller en la oposició

Els dos partits representats esperen treballar en conjunt i amb mà estesa

Per ESTEFANIA GRACIA

Jurament dels càrrecs al Comú de la Massana, ahir.
Jurament dels càrrecs al Comú de la Massana, ahir. | ANA / C. G.
Els nous consellers de la Massana van jurar ahir el seu càrrec acompanyats del cònsol major, David Baró, que repeteix mandat, i el cònsol menor, Raul Ferrer, que també es manté al capdavant de la parròquia durant una legislatura més sota el partit de Ciutadans Compromesos (CC). 
 
Durant aquest mandat, el Comú de la Massana només comptarà amb un conseller en la oposició, Albert Esteve, que serà l’encarregat d’assistir a totes les conselleries i representar els ideals i propostes que des de Demòcrates per Andorra (DA) es vulguin dur a terme a la parròquia. Partint d’aquest fet, Esteve va destacar després del jurament que des de DA reben amb una «benvinguda» la proposta de Baró vers donar «mà estesa a l’oposició» i fer-la participar en tots els aspectes del comú. «Tots volem el millor per a la Massana i trobarà el nostre suport per tot el que vagi en benefici de la parròquia i el país». 
 
D’altra banda, Baró va destacar que amb el nou equip comunal es treballarà «amb diàleg, amb consens i oferint un camí senzill a l’oposició, facilitant també al màxim la feina de la minoria perquè seria molt feixuc tenir onze reunions de comissions, per tant, creiem que el comú ha de continuar configurat amb nou comissions». 
 
Pel que fa a les prioritats que mostra CC per aquest nou mandat –la reforma de les transferències i un pla estratègic per EMAP– Esteve va destacar que en aquests dos punts «portàvem el programa bastant similar, jo crec que en aquest sentit podrem treballar plegats, això no vol dir que hi hagi alguns temes on puguem trobar divergències d’opinió». 
 
Així mateix, Esteve va remarcar que el fet d’estar sol en la minoria «et planteja més reptes, sobretot pel que fa de cara a la disponibilitat horària». 
 
Canvis en el consell / Els canvis que s’han produït en el comú són l’entrada de sis nous consellers, el nomenament d’Olga Molné com la nova consellera major, Sergi Balielles com el nou conseller menor i Eva Sansa com la nova capitana de la legislatura. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT