PUBLICITAT

ORDINO

El Comú d’Ordino rebrà el projecte d’Arcalís en un mínim de 2 mesos

La minoria liberal treballa amb l’inversor en la redacció final

Per R.MORA

Sandra Tudó, durant la campanya electoral explicant el seu programa per a l’estació d’Arcalís.
Sandra Tudó, durant la campanya electoral explicant el seu programa per a l’estació d’Arcalís. | Tony Lara
Durant la campanya electoral de les eleccions del passat 13 de desembre, la candidatura del partit liberal va assegurar que estava en disposició de mostrar un projecte d’inversió per a Arcalís que, segons afirmaven, podria acabar amb els problemes que comporta l’estació per al Comú d’Ordino. La cap de llista liberal, Sandra Tudó, que finalment ocupa la minoria, va confirmar ahir que ara mateix treballen en la redacció final del projecte per presentar-lo a l’equip de govern comunal en els pròxims mesos. De dates concretes no es pot parlar, però Tudó considera que estarà enllestit en un mínim de dos mesos.
Josep Àngel Mortés, cònsol major d’Ordino, ha manifestat en repetides ocasions, sempre que els periodistes li demanen, que estudiarà tots els projectes que li puguin arribar, «vinguin d’on vinguin», sempre que siguin «bons per a la parròquia». D’aquesta manera, per part de la minoria Tudó va explicar ahir que ja s’han fet «els primers contactes» amb «un inversor», i que en aquest sentit s’està «treballant en la proposta». D’aquesta manera, Tudó rebaixava els dubtes que s’havien establert entorn al seu anunci, una vegada que la majoria comunal considerava que el temps corria però encara no hi havia res en ferm per part de la proposta que havia anunciat el partit Liberal.
Tudó, que ocupa la minoria comunal juntament amb la seva companya de candidatura liberal, Eva Choy, considera que el més important ara és «que tot estigui per escrit» i que es presenti «en condicions». La política ordinenca vol evitar «que no passi com fa deu anys, quan es va presentar un projecte i la majoria no el va considerar». Segons Tudó, les formes són la prioritat per presentar una idea de futur engrescadora i que doni el nivell perquè sigui implementada.
Pel que fa a l’inversor, Tudó no va voler avançar cap dada. Només va informar que es tracta d’un inversor «molt interessat i per això treballa amb nosaltres». 
Resposta al cònsol major / Tudó va manifestar ahir que no havia informat el Comú d’Ordino de l’actual situació perquè no se li havia demanat. «Sobre les últimes declaracions de Mortés que va dir que no li havíem dit res, he de dir que nosaltres estem fent la nostra feina d’oposició, i com que ell no ens va demanar no li vam dir», va afirmar la política ordinenca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT