PUBLICITAT

Andorra la Vella

SDP, favorable a que els Cierco compareguin

Víctor Naudi no descarta tornar a participar en l’òrgan de seguiment

Per Iván Álvarez

Víctor Naudi i Jaume Bartume a la seu del partit, ahir
Víctor Naudi i Jaume Bartume a la seu del partit, ahir | El Periòdic
El portaveu de Socialdemocràcia i Progrés al Consell General, Víctor Naudi, va valorar ahir positivament la possibilitat que els accionistes majoritaris de BPA compareguin davant la comissió especial. El president del grup mixt va indicar que «en benefici de la transparència seria bo que [els germans Cierco] compareguessin i, quanta més informació es tingui, millor per a tots». 
A més, tot i recordar que la comissió de seguiment és «ineficaç», i de la qual «no s’obtenen resultats» i que per això la va abandonar, no va descartar tornar a participar «sempre i quan el plantejament canviés, ja que tinc tot el dret d’assistir». Tot i això va insistir que la seva postura, de moment, no ha variat «vist com ha anat i vistes les darreres compareixences» i que «segueixo pensant que aquesta comissió serveix de ben poca cosa».
D’altra banda, el president d’SDP, Jaume Bartumeu, va demanar «respecte» al talent del país i va assegurar que el Govern havia «menyspreat» als professionals andorrans contractant «al mercat espanyol» a un «recomanat del partit de Rajoy», en referència a Emilio Torrejón, el nou cap del gabinet jurídic de l’Executiu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT