PUBLICITAT

Andorra La Vella

El PS, interessat en les queixes al raonador

La trobada va servir perquè els consellers puguin fer-se una idea més exacta de quines són les principals preocupacions

Per EL PERIÒDIC

Els consellers del PS.
Els consellers del PS. | TONY LARA
Els consellers generals del Partit Socialdemòcrata (PS) Gerard Alís i Rosa Gili van mantenir ahir una reunió amb el raonador del ciutadà, Josep Rodríguez. Durant aquesta trobada, els parlamentaris es van interessar per les diferents queixes que rep la institució, en especial les vinculades amb la CASS. Alís va voler destacar la importància de la figura del raonador i la gran «tasca social» que exerceix.
 
La reunió va servir perquè els consellers puguin fer-se una idea més exacta de quines són les principals preocupacions i queixes dels ciutadans que demanen el suport del raonador, que properament tindrà enllestida la seva memòria anual. Els consellers socialdemòcrates es van interessar especialment per aquelles que fan referència a prestacions socials i pensions. 
 
Els parlamentaris van voler destacar la important feina en l’àmbit social que es fa des de la institució, que van voler reivindicar. Així, Gerard Alís va destacar que es tracta «d’un lloc on es poden exposar els problemes i la gent pot trobar solucions». Per al conseller, és de gran transcendència aconseguir la més gran difusió possible de la figura del raonador del ciutadà i del seu treball per, d’aquesta forma, arriba al màxim possible de persones que, en cas de necessitat, hi puguin recórrer. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT