PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Reacció obligada

El VPC visita el Toulouse Electrogaz, l’últim rival al que va ser capaç de vèncer

Per JOAN JOSEP BLASCO

Un jugador del Toulouse Lalande Aucamville prova de frenar a Reikashvili.
Un jugador del Toulouse Lalande Aucamville prova de frenar a Reikashvili. | Tony Lara
Tota una volta sense guanyar. O el que és el mateix, 7 derrotes consecutives. El VPC no sap el que és vèncer des del passat 14 de novembre, quan es va imposar al Toulouse Electrogaz Club a l’Estadi Nacional per 26-5. I aquest és precisament el rival que té diumenge. Per no complicar-se encara més la situació a la classifiació, el conjunt de Manuel Romo necessita canviar de manera immediata la tendència que està seguint els últims mesos.
 
A mida que van passat les jornades els andorrans estan perdent llocs a la taula, el que l’allunya cada cop més de les posicions que donen accés a les fases d’ascens, i al mateix temps veu preocupantment com els cuers cada cop es troben més a prop. «Cada vegada que perdem deixem escapar una oportunitat. Tenim aquesta pressió amb la que hem de viure, amb una necessitat imperiosa de guanyar», admet Romo, que veu com el seu equip està de capa caiguada els darrers mesos, acumulant derrotes. «Aquesta temporada hem perdut molts partits, però els hem lluitat tots. Sempre hem donat la cara», vol destacar el tècnic, ja que hi ha enfrontaments que els han perdut per petits detalls i que podrien haver donat un signe diferent al resultat final.
 
El conjunt de Tolosa suma tres victòries consecutives i es troba situat al quart lloc de la taula classificatòria. Les darreres setmanes ha superat a US Cazerienne, RC Saint Jory Bruguieres i Toulouse Lalande Aucamville. Es tracta d’un rival «molt complicat, que es troba en plena forma i que treballa molt bé al davant». Per provar de tallar el joc de qui té al davant els andorrans imprimiran «una defensa forta i tractarem de recuperar pilotes per tenir les nostres ocasions de guanyar el partit». El tècnic el que té molt clar és que la tasca que porta desenvolupant des d’inici de temporada és positiva, encara que no vagi acompanyada de resultats. Per aquest motiu diumenge «no farem res diferent al que hem fet fins ara, tot el contrari. Persistim en el treball que estem fent fins ara, que no és gens dolent».
 
Es troba amb dos inconvenients principals. Un és que el seu equip «encara està una mica verd i crec que anirem treient resultats a la llarga», perquè de «qualitats tècniques en tenim, però encara ens falta una mica per estar realment bé». L’altre són les baixes que es presenten al llarg de cada jornada des de l’inici del campionat. Contra el TEC no estaran perper lesió de Dani Màrquez i Stefano Tossati, a més de Joan i Roger Fité per assumptes laborals. Liam i Kim Jordan són dubte. A qui recupera és a Paul Alieu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT