PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya: «No sé si és dolent o bo que el Barça vingui de perdre»

El proper rival del MoraBanc ve de caure amb el Brose en l’Eurolliga i no està en un bon moment de joc

Per Iván Moure

Peñarroya, a la banda del BCA-Barça de la primera volta.
Peñarroya, a la banda del BCA-Barça de la primera volta. | A. Martín
El MoraBanc visita demà el Palau Blaugrana en un moment difícil per al Barça. Tot i que a la Lliga Endesa és segon per darrer de l’invicte València i tan sols ha perdut dos partits –contra els Pedro Martínez i el Baskònia–, en l’Eurolliga està al límit de l’eliminació després de caure el dijous a la nit contra el Brose Baskets alemany.
 
Els de Xavi Pascual no acaben de jugar bé en els darrers partits, però Joan Peñarroya creu que la situació dels blaugrana és una arma de doble tall: «No sé si és bo o dolent que el Barça vingui de perdre. És un súper equip, sempre perillós, i quan sembla que està pitjor revifa. Faríem malament si ens confiem, davant tindrem un equip ple d’estrelles», va assegurar el tècnic del tricolor.
 
Tanta qualitat fa que sigui impossible saber les opcions que hi han de guanyar un Barça que contra el MoraBanc ha perdut dos dels deu enfrontaments que han tingut, al 1993 i el 1994. Peñarroya té clar que els de Pascual són bons en gairebé tot: «Si m’haig de preocupar pel joc físic, un jugador, el tir, els rebots... Nosaltres treballem per millorar nosaltres, és així com hem d’intentar aturar el seu joc. Però cal estar així el màxim de temps i si quan vinguin els moments dolents som capaços de que durin el menys possible, perquè no podem guanyar al Barça?».
 
PARTIT 200 DEL BCA / Un triomf seria el millor regal per celebrar que el MoraBanc complirà al Palau el partit número 200 a la Lliga Endesa, allà on Sada va passar gran part de la seva carrera esportiva. Una bona notícia per als tricolors és que el marcador del capità, el base de Puerto Rico Carlos Arroyo, és l’única baixa per a aquest partit. Del costat tricolor estarà tota l’artilleria, aquella que té està entre els cinc millors atacs de la competició, tot just per darrere del Barça.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT