PUBLICITAT

Andorra La Vella

Els usuaris de Mobiland Clic ja poden trucar des de Portugal

Andorra Telecom tanca l’acord de cobertura però continua amb negociacions

Per EL PERIÒDIC

Una usuària d’Andorra Telecom amb el mòbil.
Una usuària d’Andorra Telecom amb el mòbil. | TONY LARA
Andorra Telecom i l’operadora portuguesa Nos, antiga Optimus, han tancat un acord que permet als usuaris de la targeta de prepagament Mobiland Clic «trucar des de Portugal utilitzant la xarxa d’aquesta companyia telefònica», així ho va confirmar ahir amb un comunicat Andorra Telecom. 
 
D’aquesta manera, l’acord amb l’operadora, amb cobertura de tot el territori portuguès, se suma als assolits per Andorra Telecom amb les espanyoles Movistar i Orange. Igualment, Andorra Telecom treballa per establir acords d’itinerància amb altres operadors portuguesos i de França per continuar expandint la cobertura. 
 
Així mateix, Andorra Telecom vol recordar que per trucar en itinerància des de Portugal o Espanya a Andorra amb una targeta Clic cal marcar el prexif 376 i el telèfon en qüestió, sense el codi previ que era necessari anteriorment. 
A més, el client de mobiland Clic sabrà que està connectat a la xarxa de Nos perquè a la pantalla del seu telèfon hi apareixerà una de les següents denominacions: Optimus, P Optimus, PO3 o NOS. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT